Steun je favoriete kantoorvakhandel

steun je favoriete kantoorvakhandel

De lockdown is nog steeds van kracht en de niet-essentiële winkels zijn gesloten. Achter de deuren van dit prachtige bedrijf of winkel sta jij als ondernemer met smart te wachten op jouw klanten. Ook jij wil graag je werk blijven doen, het contact met de klanten voortzetten, een boterham op de plank krijgen en de rekeningen kunnen betalen. 

Laat jouw klanten weten dat jij er voor ze bent! Die aardige, leuke en meedenkende ondernemer in de kantoorbranche die maar wat graag in de auto springt om even die nieuwe bureaustoel thuis af te leveren bij jouw klant. De redder in nood die naar de andere kant van de stad fiets met een pak cartridges omdat een printer zijn laatste druppel inkt heeft opgedronken. De ondernemer met die mooie en overzichtelijke webshop die prachtige artikelen online te koop heeft staan van paperclip tot pen, van papier tot ordner, van printer tot laptop. Kortom de lokale kantoorspecialist die het thuiswerken en thuis onderwijzen ondersteunt! Laat weten dat jij er bent, zodat je nu en zeker ook na de lockdown jouw klanten kunt bedienen.

Mediakit “Steun je favoriete kantoorvakhandel”

Om hier extra aandacht op te vestigen heeft Novaka speciaal voor haar leden de mediakit “Steun je favoriete kantoorvakhandel” ontwikkeld waar jij gratis gebruik van mag maken. Bijvoorbeeld op social media, op je website of op het raam van de etalage.

Uiteraard helpt Novaka mee om deze actie verder wereldkundig te maken. Naast dat wij momenteel achter de schermen veel gesprekken voeren met andere werkgeversorganisaties, vakbonden en overheid over steunmaatregelingen en mogelijkheden om de ondernemingen toch zo goed mogelijk door te laten gaan en om er voor onze leden uit te halen wat erin zit tijdens deze zeer lastige coronaperiode, laten wij uiteraard ook op de voorgrond en via social media zien dat wij jullie, onze leden, steunen en een warm hart toe dragen.

Deel je verhalen, ervaringen en suggesties met ons en andere leden door ons te taggen #denieuwewerkplek of @novaka_ok

 

Klik op de afbeelding om de mediakit te downloaden

 steun je favoriete kantoorvakhandel