Novaka Academy

Novaka Academy verzorgt trainingen en opleidingen voor ondernemers en medewerkers uit de kantoorvakbranche. Met een volledig pakket aan maatwerktrainingen, vakopleidingen, competentiescans en ondernemerscoaching kan Novaka Academy ook zeker iets voor u betekenen.

Wij helpen bij het versterken van klantgerichtheid, commerciële vaardigheden, persoonlijke effectiviteit, leiderschap en andere competenties die in uw (veranderende) organisatie nodig zijn. Voor zowel medewerkers in de binnendienst, de buitendienst, de winkel, de logistiek als voor leidinggevenden.

 

Lage kosten dankzij subsidie

Dankzij subsidie  kunnen ondernemers tegen uiterst geringe kosten investeren in de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Opleidingskosten voldoet u met opleidingsvouchers van Novaka Academy. U heeft al een tweedaagse (incompany) training voor netto € 280,- per deelnemer.

 

Informeer naar de mogelijkheden!

Wilt u duurzame inzetbaarheid, omzet, productiviteit, klanttevredenheid vergroten en ziekteverzuim verlagen? Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.