Voor de trainingen maakt Novaka gebruik van een pool van (zelfstandige) senior trainers met ruime ervaring in de kantoorbranche. Zij hebben elk hun eigen specialisme, variërend van klantgerichtheid, verkoop op de winkelvloer, sales voor binnendienst, sales voor buitendienst, planmatig verkopen van ICT-diensten en producten, communicatie, leiderschap tot circulaire economie.

Wanneer er minimaal zes deelnemers uit een organisatie aan de training deelnemen, vinden de trainingen plaats in het bedrijf van de deelnemer: op de winkelvloer, ‘on the job’ of in de vergaderzaal. Bij vijf of minder deelnemers nemen zij samen met collega’s van andere bedrijven aan de training deel. De trainingsdata en -tijden worden altijd afgestemd met het betrokken bedrijf.

Novaka Academy wordt geleid door Lieke Vogels (directeur).


Hieronder maakt u kennis met haar en een aantal van onze trainers.

Lieke Vogels

Directeur

Sylvia te Hennepe

Trainer

Focus: DISC, communicatie en interactie. Versterken van commerciële vaardigheden van binnen- en buitendienst en winkelmedewerkers. Versterken van leiderschap en teams. Organisatieontwikkeling en verandering.

Patrick Schriel

Trainer

Focus: uitvoeren competentiescans DISC, communicatie en coaching

Patrick Blauw

Trainer

Focus: DISC-competentiescans, communicatie, samenwerking en zelfmanagement

Coen van den Akker

Trainer

Focus: ‘Elke dag opnieuw faciliteer ik organisatie- en persoonlijke ontwikkelingen waarbij de mens centraal staat. Specifiek op de gebieden van Communicatie (DISC/EQ-i), (Persoonlijk) Leiderschap, Waarden en Normen, Zelfsturing, Duurzame inzetbaarheid, Flexibele- en daadkrachtige Teams en Verbetermanagement.’

Marieke Harbers

Trainer en coach

Focus: Leiderschap, Persoonlijke effectiviteit, Klachtgerichtheid en sales, Teamontwikkeling en Disc