De nieuwe werkplek

Powered by Novaka
De nieuwe werkplek

De Nieuwe Werkplek

Dit project is ontwikkeld door de brancheorganisatie Novaka, samen met experts uit de kantoorbranche en geeft alle aspecten weer ten aanzien van de Nieuwe werkplek.

Het doel: Zorgen dat jij alles weet over een veilige, gezonde, productieve en comfortabele werkplek, zodat jij je (werk)omgeving ook kunt informeren en adviseren.

 

Corona heeft de manier waarop wij werken in één klap veranderd. Thuiswerken is de norm, maar het kan ook zijn dat je werk erom vraagt om op kantoor te werken of dat je een mobiele werkplek hebt.

Belangrijk is, waar je ook werkt dat het op een veilige manier kan en dat jij en je medewerkers beschikken over een gezonde en comfortabele werkplek. Aan welke voorwaarden moet dat voldoen? Wanneer “zit” je goed? Wat is je zorgplicht als werkgever? Hoe hou je contact met de medewerkers en de buitenwereld bij thuiswerken en hoe zit het met de kosten en de mogelijkheden van een werkplek thuis?

Geen zorgen! De 10 W’s van Novaka hieronder geven antwoorden op deze en veel meer vragen.

 

Meer weten? Neem contact op met Novaka zodat we je kunnen verwijzen naar de juiste instantie en je in contact brengen met specialisten die adviseren op het gebied van veilig- en hybride werkplek of neem contact op met je lokale kantoorvakhandel of de kantoorleverancier van de werkgever.   

 

De factsheets

voor werkgevers
Voor werknemers

Doe mee met onze prijsvraag en maak kans op fantastische prijzen!

Hoe zit jij er bij? – Doe mee met onze prijsvraag! 

Er worden prijzen uitgeloofd in 3 categorieën

  1. Is jouw nieuwe werkplek al ingericht volgens onze 10 W’s?
  2. Heeft jouw werkplek een ware metamorfose ondergaan? Van zeer slecht en oncomfortabel achter de keukentafel, naar dik in orde en volgens alle ergonomische richtlijnen?
  3. Of is het met je werkplek nog best wel slecht gesteld, zit je verkrampt op een harde stoel achter een wankel bureau op zolder met flink wat reflectie op je scherm en kun je juist wat hulp gebruiken?


Wij willen jouw nieuwe (of huidige) werkplek graag zien! Maak daarom een foto of video van jouw werkplek (bij categorie 2 van de oude en de nieuwe werkplek! ) en post deze op social media, voorzien van de hashtag #denieuwewerkplek en wie weet win jij wel een van onze mooie prijzen beschikbaar gesteld door onze partners.
En last-but-not-least, een uitgebreid artikel op de site van Novaka, in de KBM en het Office Magazine.


Wil je weten wat je kunt winnen? Scroll dan snel naar beneden!

Een WORK&MOVE desk compleet met ergonomische muis, toetsenbord én laptophouder.
Een Filex swing en power desk up 2.0 opbouwunit
De Capisco van Hag of een gratis Redesign-voucher twv € 1.000 voor Nieuw kantoorwerk Concept
De nieuwe werkplek is mede mogelijk gemaakt door: