Gratis trainingen en opleidingen via Novaka

Ook in de afgelopen dagen hebben de ontwikkelingen zich in snel tempo voltrokken. Maatregelen zijn genomen met de bedoeling de coronacrisis zo goed mogelijk te beteugelen. Novaka wil u helpen verder te kijken en vooruit te komen. Zodat u straks klaar bent voor nieuwe uitdagingen. Novaka wil u – juist nu – ondersteunen via een gratis pakket e-learning en e-workshops voor u en uw medewerkers.

 

Ontwikkelen en opleiden; ook nu.
In de afgelopen jaren heeft Novaka bijna 4.000 medewerkers in de branche getraind en opgeleid. Via het sectorplan, het 24H personal plan en de vervolgopleidingen hebben ondernemers en medewerkers vakopleidingen, -traingen en ontwikkelprogramma’s gevolgd. Met groot succes en naar gote tevredenheid.

Unieke aanbieding – Omdat ontwikkeling en opleiding cruciaal is voor onze branche wil Novaka u voor de komende periode een uniek pakket e-learning en e-workshops aanbieden. En het mooie is dat u daarvoor niet hoeft te betalen.

YOUFIT@Retail – Via youfit@retail wil Novaka voor uw onderneming op maat gemaakte e-trainingen en e-workshops aanbieden, die toegesneden zijn op het werken in de winkel – ook tijdens de coronacrisis. Daarnaast behoren coaching en een helpdesk tot het pakket.

Met dit aanbod wil Novaka de ontwikkeling van u, uw bedrijf en uw medewerkers up-to-date houden, op een manier die het beste past bij uw bedrijfsvoering: online, vanuit huis, na werktijd of op een andere manier die bij u past.

 

Meld uw belangstelling

Graag horen wij van u in hoeverre u van dit aanbod gebruik wilt maken en welke wensen u heeft ten aanzien van trainingen. Zoals gezegd: maatwerk is mogelijk.

Geef daarom uw belangstelling aan ons door vóór 1 mei a.s.

U kunt dat door een mail te sturen aan: support@novaka.nl