Het Event Voor De Kantoorvakhandel Maandag 22 April 2024

Op maandag 22 april 2024 is DeFabrique in Utrecht dé ontmoetingsplek voor leveranciers en ondernemers in de kantoorbranche.

Verbinden, en versterken verduurzamen

Op maandag 22 april 2024 is DeFabrique in Utrecht dé ontmoetingsplek voor leveranciers en ondernemers in de kantoorbranche. Samen met haar partners streeft Quantore naar een toekomst waarin succes hand in hand gaat met duurzaamheid. De 26e Relatiedag van Quantore staat dan ook in het teken van de kernthema’s verbinden, versterken en verduurzamen. Dit thema is zorgvuldig gekozen, omdat het de essentie weerspiegelt van wat Quantore als coöperatie nastreeft.

Bezoek de stand van Novaka op de relatiedag

Novaka is dit jaar wederom aanwezig op de Quantore Relatiedag. Voor al je vragen op het gebied van de nieuwe CAO, collectiviteit, HR, vitaliteit en trainingen en voor advies, kun je bij onze stand terecht. Novaka heeft de laatste jaren enorm veel aandacht besteed aan de Novaka Academy. Wil je meer weten over het online kennisplatform of inzicht krijgen in alle (fysieke) trainingsmogelijkheden? Kom dan langs op de stand! Lieke Vogels vertelt je er alles over.

Novaka Academy

Altijd in ontwikkeling

Novaka Academy zet voortdurend stappen voor vernieuwende content. Door nauwe samenwerking met leveranciers en partners blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de kantoorbranche. Dit is ook wat het platform uniek maakt. Op dit moment zijn er al acht kennisboxen beschikbaar, namelijk Papermanagement, Schrijfwaren, Documentmanagement, Kantoorinrichting, Kantoorbenodigdheden, Creatief en Facilitair en is er een functiegerichte kennisbox ontwikkeld die een uitgebreide verkooptraining bevat. Met verschillende werkvormen, 165 didactische middelen zoals lessen, cases, toetsen en fact-cards, gelardeerd met mooi beeld en filmmateriaal, krijg je kennis over alle productcategorieën en relevante onderwerpen. Daarnaast kun je als deelnemer je eigen voortgang volgen en kunnen managers de voortgang van de organisatie volgen. Vraag aan Novaka om een uitleg, als je nog niet weet hoe dit werkt.

Verbreed je kennis

Novaka biedt ook verschillende cursussen en trainingen aan. De ideale methode om de verkoop- en advies skills van jou en je collega’s nog beter te maken! Novaka heeft diverse leermodules online staan, die interessant zijn voor zowel beginnende als ervaren medewerkers. Alle leermodules zijn gericht op de kantoorbranche. Ter aanvulling vinden regelmatig inspirerende fysieke trainingen plaats, zoals de ergocoachtraining of een teambuilding. Ook biedt Novaka competentiescans aan, waarbij jouw competenties in kaart worden gebracht. Wil jij je vaardigheden ook verbeteren, je kennis verbreden of je talenten testen? Informeer ernaar bij Lieke Vogels of kijk op de website van Novaka Academy of bezoek de stand op 22 april

Probeer Novaka Academy uit!

Beter opgeleide mensen en een sterke profilering en positionering van de kantoorbranche: dat is waar het Novaka kennisplatform aan wil bijdragen. En daar zijn we het bij Quantore volledig mee eens! Je kunt daarom als Quantore-lid voor €100,- per jaar (€125,- voor Belgische leden) deelnemen aan het programma. De kosten zijn te verrekenen met het Quantore Opleidings- en Marketingbudget (OMB). Meer weten? Bezoek de stand van Novaka of spreek Lieke Vogels aan op de beursvloer; zij geeft graag een demonstratie en informatie.