Uitnodiging webinar de nieuwe werkplek

webinar de nieuwe werkplek

Uitnodiging webinar ‘Wat heb je nodig om thuis comfortabel te kunnen werken?’

Midden in de 2e lockdown kunnen we concluderen dat thuiswerken een blijvertje is. De nieuwe werkplek zal een hybride kantoor-/thuiswerkplek zijn. Maar wat hebben jouw klanten nodig om thuis en op kantoor comfortabel te kunnen werken?

In het kader van ‘De Nieuwe Werkplek’, een project van branchevereniging Novaka, organiseert Novaka i.s.m. ergonomie-expert BakkerElkhuizen 13 januari a.s. om 10:00 uur het webinar ‘Wat heb je nodig om thuis en op kantoor comfortabel te kunnen werken?’. Het webinar biedt je uitgebreide achtergrondinformatie en kennis om jouw klanten te kunnen assisteren bij het creëren van een comfortabele (thuis)werkplek. Geïnteresseerd? Meld je hier aan voor dit webinar, je aangeboden door branchevereniging Novaka.

We ontkomen er niet meer aan sinds de Nederlandse overheid vele van jouw klanten heeft verzocht (medewerkers) zoveel mogelijk vanuit huis te laten werken. Echter, is hun thuiswerkplek hiervoor wel geschikt? Hoe zorg je ervoor dat jouw klanten prettig en comfortabel thuis kunnen werken? Welke producten en adviezen kunnen jouw klanten hierbij van dienst zijn?

 

webinar de nieuwe werkplek

Ons webinar is geschikt voor bedrijven actief in de kantoorbranche en haar klanten die op dit moment structureel of regelmatig thuis werken. In dit webinar geven we antwoord op de volgende vragen:

– Welke maatschappelijke trends zien we?
– Wat zijn de uitdagingen van thuiswerken?
– Wat zijn de gezondheidsrisico’s (fysiek en mentaal) van thuiswerken?
– Hoe zorg je ervoor dat je thuis net zo productief, gezond en comfortabel werkt als op kantoor?
– Aan welke eisen moet een thuiswerkplek voldoen?
– Wat zegt de wetenschap?
– Praktische tips

Wil je dit webinar volgen? Dat kan je je hier inschrijven. Na inschrijving ontvang je van ons per mail een agenda-uitnodiging, met link naar het webinar. Op de dag van de webinar, net voor 10 uur, klik je op de link in de agenda-uitnodiging en kun je deelnemen aan het live webinar.

BakkerElkhuizen en Novaka heten je van harte welkom tijdens dit inspirerende webinar.

 

 

Heb je onze factsheets voor de nieuwe werkplek en onze prijsvraag al gezien? Nee?! Kijk dan snel op de pagina van de nieuwe werkplek!