Uitnodiging Skûtsjesilen event 2019

Woensdag 19 juni 2019 gaan wij weer Skûtsjesilen.

Wederom een positieve dag met elkaar beleven met iedereen die betrokken is bij de kantoorbranche. De voorgaande jaren was dit een geslaagd evenement en dit willen we in 2019 graag voortzetten. Bij deze willen wij u hier graag voor uitnodigingen. Zoals ook in de eerdere edities zijn leveranciers, eindegebruikers, producenten en dealers van harte welkom om elkaar op een andere manier, sportieve manier te leren kennen.

Programma Skûtsjesilen Event 2019

Op een origineel wedstrijdskûtsje de strijd aanbinden met andere schepen die worden bemand door branchegenoten, producenten, leveranciers, eindgebruikers en dealers. Meewerkend zeilen, genieten van de natuur en elkaars aanwezigheid. Per boot kunnen 12 gasten worden uitgenodigd. Samen met de aanwezige wedstrijdbemaning varen we met 15 personen per schip.

De dag ziet er als volgt uit:

12:00 uur    Ontvangst
12:15 uur     Fries Lunchbuffet
13:00 uur    Klaarmaken voor het Skûtsjesilen en vertrek
16:00 uur    Retour op de Galamadammen
17:00 uur    Aanvang Captains diner en prijsuitreiking
20:00 uur   Einde

Locatie en kosten

De locatie is:

De Kuilart
De Kuilart 1
8723 CG Koudum

De kosten voor deze dag, uitgaande van 12 personen per Skûtsje bedragen € 160,- per persoon. Dit bedrag is inclusief lunchbuffet en een drankenarrangement met Hollandse frisdranken, bier, Franse huiswijnen en binnenlands gedistilleerde dranken.

 

Aanmelden:

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: secretariaat@novaka.nl

Aangezien de datum van het zeilevenement steeds dichterbij komt, ontvangen wij graag uiterlijk vrijdag 31 mei uw aanmelding.

Graag bij aanmelding vermelden met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.

 

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin