Novaka Ledendag: 11 oktober 2017

13.00 uur, Amsterdam Arena, Arenaboulevard 1, Amsterdam

Thema
Geheel in stijl is het thema van de Novaka-ledendag dit jaar “Maak van je klanten fans”. Naast het vaste programma met de jaarvergadering kunnen de Leden van Novaka en genodigden rekenen op een aantrekkelijk programma met sprekers die het thema “Maak van je klanten fans” op een bijzondere manier zullen belichten. Ook krijgen de deelnemers aan de ledendag een mooie inkijk in de wijze waarop de Amsterdam Arena (Johan Cruijff Arena) innovatie gestalte geeft.

Programma
De dag zal beginnen om 13.00 uur met een welkomstborrel, waarna de algemene ledenvergadering plaatsvindt voor de leden van Novaka. Zoals gebruikelijk is er na het officiële gedeelte een pauze met versnaperingen.

Voor het middagprogramma hebben Novaka en KBM de handen ineengeslagen met de organisatie van een inspirerende dag voor de gehele branche.

Er staan dan allerlei activiteiten op de rol: van inspirerende sprekers en de uitreiking van de Benelux Office Products Awards tot een rondleiding in de Arena. In samenspraak met Novaka wordt er een aantal nieuwe Awards uitgereikt voor de vakhandel in retail, b-to-b en online. Samenwerken tussen de verschillende instituten in onze branche is krachtig én  noodzakelijk. Daarom hebben Novaka en KBM besloten hun ledendagen te laten samenvallen met een gezamenlijk programma. “Het is belangrijk dat we als branche een keer per jaar echt inhoudelijk over de branche praten”, stelt Frans Davelaar, voorzitter van de Novaka. “Om zo de sector verder te helpen. Het is mooi als we dat in gezamenlijkheid met verschillende partijen kunnen. Extra bijzonder is daarbij dat we met een speciale Dealer Award de rol van de vakhandel extra kunnen benadrukken.”

In september ontvangt u de uitnodiging voor deze bijzondere dag, maar noteer alvast de datum woensdag 11 oktober a.s. en hopelijk zien wij elkaar dan!

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin