Personeels- en HR-vraagstukken

Verzuimbegeleiding

Novaka heeft voor zijn leden een collectief contract gesloten met de arbodienst Arbo Vitale (v/h Commit Arbo) waardoor leden van Novaka 8% korting ontvangen bij deze arbo-dienst.
ArboVitale is de enige landelijke arbodienst met een bewezen activerende aanpak van verzuim. Door deze aanpak gaan uw medewerkers weer sneller aan de slag en dat bespaart u verzuimkosten.

Met het pakket Verzuim in goede handen, wordt de verzuimbegeleiding van a tot z uitgevoerd. De begeleiding voldoet aan de Wet verbetering poortwachter en met de activerende aanpak voorkomt u loonsancties van het UWV. U krijgt de beschikking over een modern en gebruiksvriendelijk verzuimportaal om al uw verzuimzaken te regelen.

ArboVitale activeert vanaf de eerste dag van verzuim uw medewerkers om het werk weer (eventueel gedeeltelijk) op te pakken. De procesregisseur van ArboVitale is de centrale contactpersoon voor u en uw verzuimende medewerkers. Hij is de spin in het web en bewaakt de voortgang en kwaliteit van de re-integratie van uw medewerker. Kortom met Verzuim in goede handen wordt alles goed geregeld en heeft u tijd voor andere zaken.

Speciaal voor leden van Novaka bedraagt de korting 8%.

Voor meer informatie of het afsluiten van een contract kunt u contact opnemen met de deskaccountmanager bij ArboVitale onder nummer 088-462 4090.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin