Doe nog mee aan de 24h Personal Plan Workshop en maatwerk-trainingen. En maak tot 31-12-2018 gebruik van 60% subsidie!

24h Personal Plan workshops en maatwerk- trainingen van Novaka Academy!

Tot 31 december 2018 krijgt u 60% subsidie op maatwerktrainingen, coaching en een bijzondere trainingssessie voor uw team: ’24h Personal Plan’ workshop. In de 24h Personal Plan workshop ligt de nadruk op het verandervermogen en de zelfregie van de medewerker. Deelnemers worden in 24 uur uitgedaagd om een actieve rol te pakken in het behalen van de organisatiedoelen. Ze ontdekken hun talenten en krijgen de tools in handen om die verder te ontwikkelen én optimaal te benutten. Met de 24h Personal Plan workshop versterken de medewerkers hun zelfregie en de toekomstbestendigheid van hunzelf en de organisatie! Dat is belangrijk! Want de kantoorbranche is veranderd en heeft mede­werkers nodig met durf, flexibiliteit, initiatief, onafhankelijkheid, samenwerken en zelfontwikkeling.

 Compleet opleidingsprogramma voor € 280,- per deelnemer

Werkgevers ontvangen 60% subsidie vanuit de subsi­dieregeling DWSRA, waardoor de netto-kosten voor een complete 24h Personal Plan workshop slechts € 280,- per deelnemer bedragen in plaats van € 700,- bruto. Voor dit bedrag schaft u per medewerker een opleidingsvoucher aan en is inclusief overnachting, diner én een workshop van drie dagdelen training! Voor de vervolgtrainingen die wij voor u op maat maken, betaalt u gemiddeld ook slechts een voucher per dagdeel training.

Overigens kunnen Quantore-leden nog eens 50% van de netto opleidingskosten verrekenen met het OM B 2018 én 2019. Als Quantore-lid schaft u dan een voucher aan voor slechts € 140,- per deelnemer.

 24h Personal Plan workshop

De 24h Personal Plan workshop kent een intensief pro­gramma. Als voorbereiding op de workshop maken de deelnemers via hun smartphone of tablet online voor­bereidingsopdrachten. Novaka Academy stelt tijdens de workshop tablets beschikbaar. Bovendien maakt elke deelnemer een DISC-profiel, waardoor hij inzicht krijgt in zijn eigen communicatie- en gedragsstijlen. Doordat er in kleine groepen wordt gewerkt, is er veel individuele aandacht en zijn de workshop effectief.

Aan het einde van de 24h Personal Plan workshop heeft iedere deelnemer een persoonlijk en concreet actie­plan, uitgeprint op posterformaat. In het actieplan staat welke vaardigheden, kennis en overige competenties de medewerker verder gaat ontwikkelen en hoe hij dat gaat doen:

  • Waar ben jij goed in en waar liggen jouw kwaliteiten?
  • Waar wil jij staan over twee jaar op professioneel vlak?
  • Welke competenties ga je ontwikkelen?
  • Wat zijn de concrete acties?

Welke variant kiest u?

 Maatwerk 1: Eén dag van 17.00 tot 17.00 uur mét diner en overnachting

1 scholingsvoucher per persoon

 Maatwerk 2: Twee dagen van 09.00 tot 21.00 uur mét alleen diner

2 scholingsvouchers per persoon

 Maatwerk 3: Drie dagen van 08.30 tot 17.00 uur zonder diner en overnachting

2 scholingsvouchers per persoon

Open inschrijving: Eén dag van 17.00 tot 17.00 uur mét diner en overnachting

1 scholingsvoucher per persoon

Maatwerk

Elke 24h Personal Plan Workshop vormt maatwerk en u bepaalt niet alleen de variant, maar ook welke insteek wordt gekozen. Zo vonden er in het afgelopen jaar SCRUM-workshops plaats, maar ook sales, verkopen op de winkelvloer of het vertalen van afdelingsplannen naar persoonlijke actieplannen. Welke insteek ook wordt gekozen, door de opzet is er altijd sprake van échte teambuilding, het versterken van persoonlijk leider­schap en verbeteren van onderlinge samenwerking en communicatie.

Vóór of ná de workshop kunt u met 60% subsidie maatwerktrainingen, coaching of ander ondersteunend opleidingsaanbod voor uw team inzetten. Novaka Academy stemt met u af waar binnen uw organisatie behoefte aan is en ontwikkelt in overleg met u het (maatwerk) trainingsprogramma. Ook voor deze maatwerktrainingen bedragen de kosten dankzij subsidie slechts maximaal € 280,- per deelnemer.

Workshops en maatwerktrainingen

Tot eind 2018 organiseert brancheorganisatie Novaka voor 1.000 medewerkers in de boek- en kantoorbranche 24h Personal Plan Workshops. Met deze workshops en maatwerktrainingen wil Novaka ervoor zorgen dat medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de verandering. Want de kantoorbranche is in verandering en heeft medewerkers+ nodig met lef, flexibiliteit, initiatief, onafhankelijkheid, samenwerkingsvermogen en zelfontwikkeling. Afhankelijk van de workshop die u kiest, ligt de focus op sales, lean, scrum, persoonlijk leiderschap of communicatie. Tegelijkertijd gaat elke deelnemer aan de slag met het vergroten van de zelfregie, duurzame inzetbaarheid en verandervermogen. Want: “De kantoorbranche is in verandering en ga jij mee?”

Inschrijven

Om ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk met uw hele team kunt werken aan verandering, staan er ook workshops gepland in het weekend. Wilt u (een deel van) uw team inschrijven voor 24h Personal Plan? Neem dan contact op met Janneke Karsten of Mirjam van Zaalen van Novaka Academy via 020 6645521 of secretariaat@novaka.nl. Meer informatie vindt u ook op www.novaka.nl en www.24hpp.nl. Reserveer vast uw plaatsen!

Voor meer informatie, klik hier voor de brochure.