Doe mee aan de 24h Personal Plan Workshop en maatwerk-trainingen.

24h Personal Plan workshops en maatwerk- trainingen van Novaka Academy!

In de 24h Personal Plan workshop ligt de nadruk op het verandervermogen en de zelfregie van de medewerker. Deelnemers worden in 24 uur uitgedaagd om een actieve rol te pakken in het behalen van de organisatiedoelen. Ze ontdekken hun talenten en krijgen de tools in handen om die verder te ontwikkelen én optimaal te benutten. Met de 24h Personal Plan workshop versterken de medewerkers hun zelfregie en de toekomstbestendigheid van hunzelf en de organisatie! Dat is belangrijk! Want de kantoorbranche is veranderd en heeft mede­werkers nodig met durf, flexibiliteit, initiatief, onafhankelijkheid, samenwerken en zelfontwikkeling.

 24h Personal Plan workshop

De 24h Personal Plan workshop kent een intensief pro­gramma. Als voorbereiding op de workshop maken de deelnemers via hun smartphone of tablet online voor­bereidingsopdrachten. Novaka Academy stelt tijdens de workshop tablets beschikbaar. Bovendien maakt elke deelnemer een DISC-profiel, waardoor hij inzicht krijgt in zijn eigen communicatie- en gedragsstijlen. Doordat er in kleine groepen wordt gewerkt, is er veel individuele aandacht en zijn de workshop effectief.

Aan het einde van de 24h Personal Plan workshop heeft iedere deelnemer een persoonlijk en concreet actie­plan, uitgeprint op posterformaat. In het actieplan staat welke vaardigheden, kennis en overige competenties de medewerker verder gaat ontwikkelen en hoe hij dat gaat doen:

  • Waar ben jij goed in en waar liggen jouw kwaliteiten?
  • Waar wil jij staan over twee jaar op professioneel vlak?
  • Welke competenties ga je ontwikkelen?
  • Wat zijn de concrete acties?

Maatwerk

Elke 24h Personal Plan Workshop vormt maatwerk en u bepaalt niet alleen de variant, maar ook welke insteek wordt gekozen. Zo vonden er in het afgelopen jaar SCRUM-workshops plaats, maar ook sales, verkopen op de winkelvloer of het vertalen van afdelingsplannen naar persoonlijke actieplannen. Welke insteek ook wordt gekozen, door de opzet is er altijd sprake van échte teambuilding, het versterken van persoonlijk leider­schap en verbeteren van onderlinge samenwerking en communicatie.

Workshops en maatwerktrainingen

Met deze workshops en maatwerktrainingen wil Novaka ervoor zorgen dat medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de verandering. Want de kantoorbranche is in verandering en heeft medewerkers+ nodig met lef, flexibiliteit, initiatief, onafhankelijkheid, samenwerkingsvermogen en zelfontwikkeling. Afhankelijk van de workshop die u kiest, ligt de focus op sales, lean, scrum, persoonlijk leiderschap of communicatie. Tegelijkertijd gaat elke deelnemer aan de slag met het vergroten van de zelfregie, duurzame inzetbaarheid en verandervermogen. Want: “De kantoorbranche is in verandering en ga jij mee?”

Inschrijven

Wilt u (een deel van) uw team inschrijven voor 24h Personal Plan? Neem dan contact op met Audrey Dobber of Mirjam van Zaalen van Novaka Academy via 020 6645521 of secretariaat@novaka.nl. Meer informatie vindt u ook op www.novaka.nl